top of page
  • Writer's picturemarperrea

Ασφάλιση Υγείας: Πιο κρίσιμη, αλλά και πιο αναγκαία από ποτέ.

Έχω μιλήσει αρκετές φορές για την αναγκαιότητα ενός συμπληρωματικού προγράμματος υγείας στη ζωή του καθενός. Η σύγχρονη καθημερινότητα, το μη εκσυγχρονισμένο ΕΣΥ στην Ελλάδα, η πανδημία και οι επιδράσεις της στον τομέα της περίθαλψης, αλλά και το απροσδόκητο της υγείας επιτάσσουν την ανάγκη να διερευνήσει ο καθένας μας πως μπορεί να συμπληρώσει την εξασφάλιση της υγείας του. Θα πρέπει να τονίσω ότι σε αυτήν την περίπτωση δεν καταργείται ο πυλώνας της κοινωνικής ή και ομαδικής ασφάλισης εργαζομένων. Όποιος έχει μια ομαδική ή κοινωνική ασφάλιση, μπορεί να επωφεληθεί από αυτούς τους παρόχους και να συμπληρώσει με χαμηλότερο κόστος την εξασφάλιση καλύτερων υπηρεσιών στο κομμάτι της υγείας. Δηλαδή, μπορεί να προλάβει τις δυσκολίες και να κάνει δώρο στην οικογένεια του ή και στον εαυτό του ένα νοσοκομειακό πρόγραμμα που θα του εξασφαλίζει τα παρακάτω:

- Επιλογές, προνόμια και πρόσβαση στα μεγαλύτερα θεραπευτήρια Αττικής και υπόλοιπης Ελλάδας.

- Πρόσβαση σε ιατρικές θεραπείες, μεθόδους και συστήματα που αδυνατεί το ΕΣΥ να προσφέρει.

- Ταχύτητα και άμεση περίθαλψη στα επείγοντα περιστατικά, όπως ατυχήματα και αιφνίδιες ασθένειες.

- Επιδόματα και οικονομική αρωγή σε περιστατικά υγείας που ο δημόσιος τομέας δεν βοηθάει και αποκλείουν την δυνατότητα σε κάποιον να εργαστεί, να παράγει και να καλύψει τις ανάγκες διαβίωσης τις δικές του και της οικογένειας του!

Όποιος επιλέγει το ιδιωτικό σύστημα υγείας, μπαίνει σε μια ομάδα ανθρώπων που έχουν καλύτερα προνόμια, τιμές και εξυπηρέτηση από όλους τους μεγάλους παρόχους υγείας. Πως εξηγείται αυτό; Οι ασφαλιστικές εταιρείες υγείας διαθέτουν ένα μεγάλο αριθμό πελατολογίου και πιέζουν για χαμηλότερα κόστη στα νοσήλια, περισσότερα προνόμια και ευελιξία σε πληρωμές από έναν μεμονωμένο ιδιώτη.

Συμβουλή Ημέρας: Επισκέψου εφημερεύον νοσοκομείο της περιοχής σου και αποφάσισε πως εσύ μπορείς να ορίσεις το μέλλον της υγείας σου!





bottom of page